5.5.07

Deck swabbing:)

Så var den andre verandaen og vasket med høytrykksspyleren. Det gikk da kjappt og greitt:) Været var flott helt til jeg skulle begynne å vaske. Det er jo typisk. Men jeg merket ikke så mye til regnet siden jeg laget et fint regne selv mens jeg holdt på:) Nå gjelder det bare at vi får noen finværsdager så verandaene kan tørke så vi kan få renset dem og oljet dem så de blir fine og flotte:)

Now I have cleaned the other deck at my aunts house. It went very fast without any problems:) The weather was great until I started cleaning, then the rain came. That`s so typical. But I didn`t notice the rain all that much, since I made my own rain:) Now we just need a few days with nice dry weather so the decks can dry up, and we can clean them more with a solution and oil them, så they`ll look great and last a long time:)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du verden. Endelig fikk du bruk for høytrykkspuleren. Det er jo greit at du har det så fint heime hos deg selv at du kan jhelpe tanta di.
Herhar det ikke regnet i dag.
Hilsen modern

Anonym sa...

Grethe er berre døktig! Er ikke lenger sikker på ka ho EGENTLIG bruka den innretninga te etter den kommentaren din!! Men gjorde no nytten på terassene :)
Velger å være anonym :):)