9.6.07

Trip to Inndyr(",)

I helgen er jeg på besøk hos besteforeldrene mine. Jeg kom hit på fredagskvelden. Helt overraskende på dem, siden jeg hadde glemt å si at jeg skulle komme denne helgen:) Men de ble da glade for besøk uansett:)
På lørdag formiddag tok jeg og min bestemor en tur til Ørnes, for litt shopping. Jeg glemte desverre kameraet mitt, og da vi dro innom Louise en tur, så var mobilen igjen i bilen. Så ingen bilder på den turen. Får bli neste gang:)

This weekend I am visiting my grandparents. I came on friday evening. Totally surprising on them, since I had forgotten to tell them that I was coming this weekend:) But they were glad that I came anyway:)
On saturday morning, my grandmother and I went for a drive to Ørnes, for some shopping. I forgot my camera, and when we stopped by Louise, my cell-phone was in the car. So no pictures of that trip. Maybe next time:)

Mor holder på å plante noen flotte sommerblomster:)

My grandmother is planting some nice summer flowers:)

Jeg syklet meg en tur til Sund i kveldinga. En tur på fem kilometer hver vei. Det var en flott tur, selv om det var litt småkjølig i skyggene. Det hjalp ikke at det blåste godt da jeg syklet fort og:)

I took a bikeride to Sund in the evening. A trip of five kilometers each way. It was a nice trip, even though it was a bit nippy in the shades. And it didn`t help that it got a bit windy when I got the speed up:)


Litt tidlig på kvelden for midnattssola, men den er da kommet nå:)

A bit early in the evening for the midnight sun, but it is here now:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige sommerbilder da :)

Eva

Anonym sa...

Ja, det var mens vi hadde sommervær her:) I dag, mandag så regner det her i Bodø. Må bare trøste meg med at naturen trenger litt påfyll av vann etter alt fniværet vi har hatt:) Håper bare ikke det varer så lenge:)
Grethe(",)

Anonym sa...

En fin trimtur å sykle til Sund! Og ho gamle mor fornekta seg ikke, bare MÅ ordne i bedene :) Men har jo slik glede av det så ho får no bare styre på. Artig bilde av ho.
tanta :)

Elin sa...

Så nydelig natur da!!!